Υπηρεσίες

Με την επίβλεψη του εξειδικευμένου προσωπικού, αλλά και των διακεκριμένων ιατρών της κλινικής μας πραγματοποιούνται θεραπείες που θα ανταποκρίνονται αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες.

01.

Αισθητική Δερματολογία

Ανανεώστε, φροντίστε και αναζωογονήστε  την επιδερμίδα σας. Οι ειδικοί της Dermology Clinics θα αξιολογήσουν τις ανάγκες σας προτείνοντας σας τις ιδανικές θεραπείες για εσάς!

02.

Καθαρισμός προσώπου

O καθαρισμός προσώπου εφαρμόζεται από την αισθητικό και στοχεύει στην απομάκρυνση των ρύπων και του σμήγματος από την επιδερμίδα. Αυτό πραγματοποιείται με τη βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και εξειδικευμένων μηχανημάτων. Ο καθαρισμός προσώπου απαιτεί συγκεκριμένες τεχνικές και χωρίζεται σε στάδια, όπως είναι: το peeling προσώπου, η διάνοιξη πόρων με τη βοήθεια του ατμού αλλά και η εξαγωγή του σμήγματος.

02.

Κλινική δερματολογία

Στην Dermology Clinic σας παρέχουμε oλοκληρωμένη φροντίδα για παθήσεις και ασθένειες του δέρματος, των βλεννογόνων, των μαλλιών και των νυχιών.

08.

RF προσώπου και σώματος

Οι ραδιοσυχνότητες RF χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Αποτελούν μία ανώδυνη, μη επεμβατική διαδικασία η οποία θεωρείται απολύτως ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος.

03.

Αποτρίχωση με laser

Πρόκειται για μία ιατρική μέθοδο αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία των laser.

04.

PRP

Η θεραπεία PRP βασίζεται κατά κύριο λόγο στους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων και κατά δεύτερο λόγο στα συστατικά του πλάσματος αλλά και των λευκών αιμοσφαιρίων.

Κλείστε το Ραντεβού σας