Κλινική δερματολογία

Οι ιατροί Δερματολόγοι της Dermology Clinic, παρέχουν ολοκληρωμένη φροντίδα σε ανθρώπους που αναζητούν απαντήσεις σχετικά με τις παθήσεις και τις ασθένειες του δέρματος, των βλεννογόνων , των μαλλιών και των νυχιών.

Η κλινική εμπειρία σε συνδυασμό με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορούν να δώσουν λύση στο δερματολογικό πρόβλημα μικρό ή μεγάλο που απασχολεί τον κάθε ασθενή. Τα συμπτώματα στις δερματικές παθήσεις πολλές φορές μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικά και να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής του ασθενούς. Η ανακούφιση ή απαλλαγή ενός ασθενούς από αυτά τα συμπτώματα αποτελεί την βάση της καθημερινής ιατρικής πράξης στην Δερματολογία.

 

 

Read More
Διαβάστε:
dermatikes-pathiseis

Δερματολογικές παθήσεις

Οι δερματολόγοι της Dermology Clinic, είναι πλήρως εκπαιδευμένοι σε όλο το φάσμα της Δερματολογίας αλλά και της Παιδοδερματολογίας και είναι σε θέση να δώσουν λύση στο όποιο δερματικό πρόβλημα αντιμετώπιζουν τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες. Μερικές από τις συνηθέστερες παθήσεις που συναντάμε  είναι οι εξής:

Read More
derma-check

Έλεγχος Σπίλων – Χαρτογράφηση

Ως σπίλοι ορίζονται οι καλοήθεις πολλαπλασιασμοί συγκεκριμένων κυττάρων
στο δέρμα μας ή, κοινώς, οι ελιές. Η ενδελεχής παρακολούθησή τους αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια που αφορούν στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για την παρακολούθηση των σπίλων λοιπόν, είναι η χαρτογράφηση.

Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία περιλαμβάνει την χρήση ειδικού λογισμικού το οποίο καταγράφει τους σπίλους που έχετε στο σώμα σας σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το αν χρήζετε χαρτογράφησης ή απλής δερματολογικής εξέτασης επαφύεται στην κρίση του θεράποντα ιατρού σας και θα καθοριστεί κατά την διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης.

Read More

Ακμή

Η ακμή είναι μία από τις συχνότερες δερματικές παθήσεις που συναντώνται στην ειδικότητα της δερματολογίας. Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι εμφανίζεται στο 85% των εφήβων ηλικίας 16-18. Χαρακτηριστικά σημάδια της ακμής αποτελούν οι εξής δερματικές βλάβες:

α) μαύρα στίγματα

β) σπυράκια στο χρώμα του δέρματος

γ) σπυράκια με πύον και

δ) κύστεις

Η ακμή παρότι δεν αποτελεί απειλή για την σωματική υγεία του ασθενή μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία και την ποιότητα ζωής του.

Aφροδισιολογία

Η Αφροδισιολογία είναι ο κλάδος που επικεντρώνεται στην πρόληψη, στη διάγνωση και στη θεραπεία των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων (ΣΜΝ).

Δύο από τα πιο συνηθισμένα νοσήματα είναι: 

Ο Έρπης γεννητικών οργάνων:  Ανήκει στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ωστόσο, ο έρπης τύπου 2, δεν μεταδίδεται μόνο κατά την σεξουαλική επαφή, αλλά και μέσω της επαφής με μολυσμένα αντικείμενα/επιφάνειες. 

Τα Κονδυλώματα: Ο ιός των θηλωμάτων ή αλλιώς Human Papilomavirus (HPV) αποτελείται από πάνω από 100 διαφορετικά στελέχη, εκ των οποίων μερικά αρκετά επικίνδυνων για την υγεία.
Μερικά στελέχη του ιού οδηγούν στην εμφάνιση
κονδυλωμάτων τα οποία αν αφεθούν χωρίς θεραπεία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εμφάνιση καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Οι τύποι θεραπείας που προσφέρουμε στην Dermology Clinic είναι οι εξής:

trixoptwsh-kai-diagnwsh

Τριχόπτωση

Η ήπια αλλά και σοβαρή τριχόπτωση απασχολεί τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες. Τα αίτια εμφάνισής της ποικίλουν και επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα ζωής και την αυτοπεποίθηση. Στην Dermology Clinics αναλαμβάνουμε την διάγνωση της τριχόπτωσης και προβαίνουμε σε αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης.

Κλείστε το Ραντεβού σας