Η Κλινική

Στην Dermology Clinics, χρησιμοποιούμε καινοτόμα, ποιοτικά και σύγχρονα μηχανήματα, ενώ παράλληλα η κλινική μας στελεχώνεται από άρτιο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.
 
Οι θεραπείες που εφαρμόζονται είναι εξ ολοκλήρου αποτελεσματικές και επικεντρώνονται στην αποτελεσματική επίλυση της κάθε περίπτωσης!

Our Doctors

Νικήτας Στρατηγέας

Ο Νικήτας Στρατηγέας είναι Ειδικευμένος Δερματολόγος -Αφροδισιολόγος , απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Αφροδισίων & Δερματικών Νοσημάτων «Ανδρέας Συγγρός» στην Αθήνα. 

Υπήρξε επί δυο χρόνια Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Laser του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και από το 2000-2008 Υπεύθυνος Εξωτερικού Ιατρείου στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο Metropolitan.
Είναι εκ των ιδρυτών της DermaLab Ιατρικής ΑΕ, εξειδικεύεται τόσο στην Κλινική Δερματολογία για ενήλικες και παιδιά, όσο και στην Επεμβατική & Αισθητική Δερματολογία.

‘Εχει συμμετάσχει σε ερευνητικό & συγγραφικό έργο με δημοσιεύσεις σε έγκυρα Διεθνή Ιατρικά έντυπα, καθώς και σε παρουσιάσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας (ΕΔΑΕ) και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας (EADV).

Γεώργιος Πάττας

Ο Γεώργιος Πάττας είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, εξειδικευμένος στην δερματο-ογκολογία και τον ιό HPV, την κλινική δερματολογία, δερματοχειρουργική, παιδοδερματολογία, τις ενέσιμες θεραπείες και την μη επεμβατική Αισθητική Δερματολογία. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ειδικεύτηκε στην Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων“Ανδρέας Συγγρός“. Υπήρξε υπότροφος στο Denver των ΗΠΑ όπου μετεκπαιδεύθηκε και παρακολούθησε τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Δερματολογίας Αφροδισιολογίας στο Δερματολογικό Τμήμα του Colorado University Hospital (2018).

Διετέλεσε μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός», ως αιρετός εκπρόσωπος των ειδικευομένων ιατρών. Βραβεύτηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ως εκπρόσωπος των ειδικευομένων ιατρών για την προσφορά τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα
(2017).

Ο Χώρος μας

Κλείστε το Ραντεβού σας