Η Κλινική

Στην Dermology Clinics, χρησιμοποιούμε καινοτόμα, ποιοτικά και σύγχρονα μηχανήματα, ενώ παράλληλα η κλινική μας στελεχώνεται από άρτιο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.
 
Οι θεραπείες που εφαρμόζονται είναι εξ ολοκλήρου αποτελεσματικές και επικεντρώνονται στην αποτελεσματική επίλυση της κάθε περίπτωσης!

Our Doctors

Νικήτας Στρατηγέας

Ο Νικήτας Στρατηγέας είναι Ειδικευμένος Δερματολόγος -Αφροδισιολόγος , απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Αφροδισίων & Δερματικών Νοσημάτων «Ανδρέας Συγγρός» στην Αθήνα. 

Υπήρξε επί δυο χρόνια Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Laser του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και από το 2000-2008 Υπεύθυνος Εξωτερικού Ιατρείου στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο Metropolitan.
Είναι εκ των ιδρυτών της DermaLab Ιατρικής ΑΕ, εξειδικεύεται τόσο στην Κλινική Δερματολογία για ενήλικες και παιδιά, όσο και στην Επεμβατική & Αισθητική Δερματολογία.

‘Εχει συμμετάσχει σε ερευνητικό & συγγραφικό έργο με δημοσιεύσεις σε έγκυρα Διεθνή Ιατρικά έντυπα, καθώς και σε παρουσιάσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας (ΕΔΑΕ) και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας (EADV).

Ο Χώρος μας

Κλείστε το Ραντεβού σας