Νήματα Πολυδιοξανόνης (PDO)

Τα νήματα PDO αποτελούν μία καινοτόμο, ασφαλή και μή επεμβατική μέθοδο ανόρθωσης και σύσφιξης του δέρματος. Η τεχνική αυτή επιστρατεύει την χρήση απορροφήσιμων ραμμάτων αγγειοχειρουργικής τα οποία τοποθετούνται κάτω από το δέρμα. Η χρήση των νημάτων PDO εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Read More
Διαβάστε:

Διαδικασία

Ο θεράποντας ιατρός σας θα εφαρμόσει τοπική αναισθησία και στην πορεία, σε μία συνεδρία 30-45 λεπτών θα εισάγει τα νήματα στην περιοχή που θα δεχθεί την θεραπεία. Η τοποθέτηση των ραμμάτων γίνεται με πολύ λεπτές βελόνες, έτσι αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία του αίματος στο δέρμα σε τοπικό επίπεδο. Η απορρόφηση των νημάτων PDO από τον οργανισμό διαρκεί από 3 εώς 6 μήνες ενώ τα αποτελέσματα παραμένουν ορατά για 1 με 2 έτη. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά την συνεδρία.

Read More

Γιατί να χρειάζομαι νήματα PDO;

Ο πιο συχνός λόγος για να χρειάζεται κάποιος θεραπεία μέσω νημάτων PDO είναι η χαλάρωση του δέρματος. Η συγκεκριμένη θεραπεία λοιπόν, απευθύνεται συνήθως σε άτομα άνω των 30 που είτε εντοπίζουν χαλάρωση του δέρματος ως αποτέλεσμα φυσικής γήρανσης είτε ως αποτέλεσμα κάποιας επέμβασης. Συγκριτικά με άλλες, κατά κύριο λόγο, επεμβατικές διαδικασίες τα νήματα PDO αποτελούν μία ασφαλή θεραπεία η οποία δίνει μακροχρόνια αποτελέσματα και είναι πολύ σπάνιο να εμφανίσει μικρό – παρενέργειες, όπως ένας μικρός παροδικός μώλωπας στην περιοχή εφαρμογής.

Read More
td 4 td 4

Επόμενα βήματα

Στην Dermology Clinic είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο και πολύπειρο προσωπικό τόσο στον τομέα της δερματολογίας όσο και της αισθητικής. Κλείστε τώρα ένα ραντεβού και ο αρμόδιος επαγγελματίας υγείας θα σας προτείνει την κατάλληλη για εσάς θεραπεία.

Κλείστε το Ραντεβού σας